Blijvende roodheid op je wangen?

De 4-in-1 werking van Dermalex Anti-roodheidcrème

Wist je dat maar liefst 7 tot 10% van de bevolking last heeft van couperose?  Couperose wordt gekenmerkt door een blijvende diffuse roodheid in het gezicht die niet vanzelf weggaat. De roodheid is het gevolg van het uitzetten van de talloze kleine bloedvaatjes in het gelaat. De meest voorkomende zones zijn: neus, voorhoofd en wangen. Het goede nieuws is dat je couperose onder controle kan houden met de juiste dermatologische behandeling. 

Met de Anti-roodheidcrème biedt Dermalex een nieuw behandelingsproduct aan zonder antibiotica, parfum en parabenen met een 4-in-1 werking om de huid te beschermen, te neutraliseren, te verzorgen en te herstellen.

  1. Eerst en vooral biedt deze crème een dagelijkse bescherming tegen de belangrijkste oorzaak van couperose: de zon en haar UVA- en UVB-stralen.
  2. Door de groene pigmenten in de crème wordt de rode kleur bovendien onmiddellijk geneutraliseerd, waardoor de angst voor rode vlekken vermindert en opstoten door stress afnemen.
  3. Plantenextracten zoals bisabolol, esculine en boswellia serrata kalmeren en verzorgen de geïrriteerde huid en verminderen de zwelling.
  4. Het Tri-Solve complex, dat bestaat uit een gepatenteerde combinatie van ceramiden, cholesterol en trehalose, herstelt de huidbarrière en maakt deze weerbaarder tegen externe factoren zoals zoals temperatuurschommelingen, make-up, … De huidstructuur verbetert waardoor het verwijden van de bloedvaten vermindert.

De Dermalex Anti-roodheidcrème kan veilig gebruikt worden zonder beperkingen in duur of kwantiteit, voor een doeltreffende verlichting van de symptomen, zoals roodheid, droogheid, zichtbare spinadertjes en jeuk.

Dermalex Anti-roodheidcrème is enkel verkrijgbaar in de apotheek. Prijs: € 18,95

Over Dermalex

In samenwerking met Laboratoires Galenco ontwikkelt Dermalex verzorgingsproducten voor de droge en gevoelige huid. Het team laat zich daarbij adviseren door dermatologen, apothekers en allergiespecialisten.

De ideale huid is geen droom meer
Het leven van de huid is een dynamisch evenwicht dat beïnvloed wordt door verschillende interne en externe factoren. Wij bij Dermalex denken dat de behandeling die je aan je huid geeft belangrijker is dan het huidtype. Dankzij ruime ervaring ontdekken wij steeds nieuwe drijfveren om effectief te werken. Een gezondere huid kan zich beter herstellen, zichzelf beschermen, vocht en voedingsstoffen beter vasthouden en blijvend veranderen.

Dermalex hanteert erg strenge formuleringsprincipes voor zijn producten en houdt er strikte criteria op na inzake de selectie van grondstoffen. Daarom bevelen heel wat dermatologen het merk aan bij patiënten met een gevoelige huid.