Dermalex Medical houdt eczema onder controle

Dermalex Medical houdt eczema onder controle

Maandag 21 november 2016 — De chronische huidaandoening atopische dermatitis of atopisch eczeem veroorzaakt een extreem droge en vaak rode, schilferige en jeukerige huid. Aan de basis ligt een aangeboren genetische afwijking  (15 tot 20% van de Belgische kinderen lijdt eraan) en ook omgevingsfactoren spelen een belangrijke rol. Oorzaak van het probleem: een huidbarrière die niet optimaal functioneert met een overactief immuunstelsel als gevolg. 

Dermalex biedt een volledige behandeling aan om je eczema onder controle te houden: een intens hydraterende crème voor dagelijks gebruik die de opstoten kan uitstellen, en een behandelende crème die de symptomen tijdens een opflakkering bestrijdt.

De Atopische Eczema behandelingscrème van Dermalex doorbreekt de vicieuze jeuk-krab cirkel die kenmerkend is bij eczema. De crème kan dagelijks worden aangebracht op de aangetaste zones om de symptomen van eczema te verminderen.  De crème bevat huideigen componenten, zoals lipiden, en ook natuurlijke mineralen. Het MagneoLite complex van Dermalex is geïnspireerd op de mineralen uit de Dode Zee en zorgt actief voor een afname van jeuk en roodheid van de huid.  

De Atopische Eczema Behandelingscrème is zonder cortisone, parfum en parabenen.
Voor kinderen en baby’s vanaf 8 weken is een aangepaste crème beschikbaar. 

De Intensief hydraterende crème van Dermalex is hét geheim om nieuwe eczema-opflakkeringen uit te stellen en heeft een 3-voudige hydraterende werking: 

  1. De crème legt een ‘film’ op  de huid om vocht vast te houden én om te beschermen tegen weersomstandigheden en irriterende stoffen van buitenaf.
  2. Verder herstelt de crème het evenwicht van de huidbarrière door het tekort aan lipiden aan te vullen en zo ontstekingen als reactie op binnendringende bacteriën te vermijden. 
  3. Ten slotte dringen vochtvasthoudende moleculen in de diepere huidlagen voor een grondige hydratatie.   

Onderzoek toont aan dat patiënten die de Intensief hydraterende crème van Dermalex gebruiken 30% minder opstoten per jaar hebben en 1 op 4 van de patiënten had in 6 maanden tijd zelfs geen enkele opstoot. 

Verkoopinfo:
Dermalex Atopisch Eczema Behandelingscrème voor baby’s vanaf 8 weken (30g): € 11,95

Dermalex Atopisch Eczema behandelingscrème voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar (30g): € 11,95

Dermalex Intensief Hydraterende crème (200g): € 12,95
Alles verkrijgbaar bij de apotheek.