Dermalex Pure Moments: elke huid verdient de zorg van een expert!

Dermalex Pure Moments: elke huid verdient de zorg van een expert!

Het geheim van een perfecte huid? Je producten voor een milde reiniging en een grondige verzorging volledig op elkaar afstemmen. Het gloednieuwe ‘Pure Moments’-gamma van Dermalex zorgt er op deze manier voor dat ook de meest veeleisende huid soepel en zacht aanvoelt. 

Dit voorjaar stelt Dermalex een gloednieuw gamma voor. ‘Dermalex Pure Moments’ is het resultaat van intensief wetenschappelijk onderzoek naar de samenhang tussen reiniging en verzorging. Hieruit blijkt dat de kwaliteit van de huidverzorging sterk bepaald wordt door de reiniging die eraan vooraf gaat.

Met meer dan 50 jaar ervaring focust Dermalex zich op formules die niet alleen hydrateren, maar ook de huidbarrière herstellen en die uitermate geschikt zijn voor de droge & gevoelige huid. Daarom bevatten de vijf producten van het ‘Pure Moments’-gamma allemaal de volgende ingrediënten: allantoïne om de celvernieuwing te reguleren, teunisbloemolie om de huidlipiden aan te vullen en glycerine om water aan te trekken en vast te houden in de bovenste huidlagen. De Showercream (een mix van schuimende zeep en voedende bodycrème) en Showeroil (een douchegel verrijkt met olie) zorgen voor een ultrazachte reiniging die de gevoelige en droge huid in evenwicht houdt. De ultralichte Bodylotion, de smeuïge Body Cream en de herstellende Dry Oil staan in voor een optimale regeneratie van de huid.

Reinigen in zachtheid, de 1ste stap naar een stralende, gezonde huid

Showercream

Pure Moments Showercream is de perfecte mix van een zachtreinigende douchecrème en een voedende, hydraterende bodycrème. Hij laat meteen een onzichtbare beschermlaag achter op de huid, waardoor je huid zijdezacht aanvoelt, vanaf het moment dat je uit de douche stapt. De hoge concentratie aan verzorgende oliën (zoete amandelolie, olijfolie en teunisbloemolie) zitten verweven in een aangename lotionachtige textuur die de huid intens hydrateert en voorziet van een zacht gevoel achteraf.

Prijs: € 8,99 (200 ml).

 

Shower Oil

Last van een trekkerig gevoel en jeuk na het douchen? Pure Moments Shower oil reinigt je huid in alle zachtheid en tempert het trekkerige gevoel en de jeuk veroorzaakt door uitdroging van de huid. De milde formule bevat een zeer hoog gehalte aan hydraterende ingrediënten (9 % glycerine) om het natuurlijke vochtgehalte van de huid op peil te houden. Verrijkt met teunisbloem- en mango-olie, vitamine E en bisabolol die de huid beschermen en voorzien van de nodige lipiden voor het herstel van de huidbarrière. 
Je huid herstelt in alle zachtheid en voelt terug soepel en zacht aan.

Prijs: € 10,99 (200 ml)

 

Verzorging, de 2de stap voor een optimale hydratie

Bodylotion

Deze heerlijke, intens hydraterende bodymilk is een echte must-have. Deze milde formule heeft een aangenaam lichte textuur, verrijkt met Teunisbloemolie, Glycerine en Allantoïne, die eenvoudig uitsmeert en optimaal geabsorbeerd wordt door de huid. De bodylotion trekt snel in zonder dat de huid vet aanvoelt. Het resultaat: je droge huid voelt na het smeren niet langer trekkerig aan, maar heerlijk soepel en zacht.

Prijs: € 11,50 (200 ml).

Nu ook verkrijgbaar in een flacon van 400 ml. Prijs: € 19,95

 

Dry Oil

Deze droge olie, voor lichaam & gelaat, bevat 6 plantaardige oliën (olie van teunisbloem, macadamia, avocado, jojoba, amandel en calendula) rijk aan lipiden voor de ondersteuning van het herstel van de huidbarrière. De olie trekt onmiddellijk in, laat geen sporen na op uw kledij en tempert het trekkerige gevoel veroorzaakt door uitdroging van de huid en maakt de huid weer zacht, soepel en elastisch.

Prijs: € 16,95 (150 ml)

 

Dermalex: de do’s en dont’s

Een zachte huid begint met een milde reiniging.  Het 2-stappenplan van Dermalex: ”reiniging & verzorging” is de basis voor een doeltreffende hydratatie.  Gebruik een doucheproduct die reeds onder de douche uw huid voorziet van de nodige lipiden en zo helpt de huidbarrière te versterken. Daarna neemt je huid de werkzame bestanddelen van de verzorgingsproducten beter op om specifieke problemen aan te pakken en uitdroging te voorkomen. Alle producten uit het ‘Pure Moments’-gamma zijn geschikt voor het hele gezin en hebben een huidneutrale pH en hypoallergeen parfum. En ook belangrijk: ze zijn niet getest op dieren.

 

De werking van de Dermalex formule is 3-ledig en bevat onderstaande zorgvuldig uitgekozen ingrediënten:

 

Teunisbloemolie: aanvullen van de huidlipiden met behulp van hoge concentraties polyonverzadigde vetzuren (linol- en linoleenzuur).

Allantoïne: reguleert de celvernieuwing en bevordert het natuurlijk genezingsproces van de huid. Ideaal om een gebarsten, gekloofde of ruwe huid te behandelen.

Glycerine: verbetert de hydratatiegraad van de huid, trekt water aan en houdt het vast in de bovenste huidlagen.

 

Verschillende producten bevatten naast de basisformule nog extra verzorgende ingrediënten:

Bisabolol: actieve stof uit kamille. Vermindert irritaties en werkt jeukstillend.

Mango-olie: beschermt de huid tegen uitdroging.

Olijfolie: reguleert de hydratatiegraad en voedt de huid.

Vitamine E: zorgt voor vochtevenwicht in de huid.

Zoete amandelolie: reguleert het vochtgehalte, voedt de huid en vermindert huidirritaties. Geschikt voor de droge, schilferige en gevoelige huid.

Macadamia-olie: geeft een zeer goede bescherming tegen uitdroging van de huid vanwege het hoge gehalte aan palmitoleïnezuur, wat een gelijkenis vertoont met het huideigen sebum.

 

Alle producten van Dermalex zijn 100% Belgisch, exclusief verkrijgbaar in de apotheek en ontwikkeld in samenwerking met apothekers en dermatologen.

Over Dermalex

In samenwerking met Laboratoires Galenco ontwikkelt Dermalex verzorgingsproducten voor de droge en gevoelige huid. Het team laat zich daarbij adviseren door dermatologen, apothekers en allergiespecialisten.

De ideale huid is geen droom meer
Het leven van de huid is een dynamisch evenwicht dat beïnvloed wordt door verschillende interne en externe factoren. Wij bij Dermalex denken dat de behandeling die je aan je huid geeft belangrijker is dan het huidtype. Dankzij ruime ervaring ontdekken wij steeds nieuwe drijfveren om effectief te werken. Een gezondere huid kan zich beter herstellen, zichzelf beschermen, vocht en voedingsstoffen beter vasthouden en blijvend veranderen.

Dermalex hanteert erg strenge formuleringsprincipes voor zijn producten en houdt er strikte criteria op na inzake de selectie van grondstoffen. Daarom bevelen heel wat dermatologen het merk aan bij patiënten met een gevoelige huid.