Je leeftijd van je handen aflezen?

Je leeftijd van je handen aflezen?

Droge handen, kloven, pijn.. Is dit ook waar jij aan denkt als je denkt aan de herfst? Wel, dat is nu verleden tijd, want met de nieuwe Dermalex Pure Moments handcrème hydrateer, herstel en bescherm je de huid van je handen, zodat je zonder zorgen de herfst en winter inkan! 

Je huid herstellen in 24u was nog nooit zo makkelijk. De Dermalex Pure Moments handcrème voedt & kalmeert een beschadigde huid en biedt weerstand bij weersveranderingen. Daarnaast zorgt de symrepair (meest innovatieve ingrediënt van 2015) ervoor dat de huidbarrière intact blijft. Alles wat we nodig hebben nu de koude wintermaanden er weer zitten aan te komen! Bovendien versterkt de crème de huidstructuur waardoor huidveroudering wordt tegengegaan.  Zo zien je handen er jonger en steviger uit en worden rimpels aanzienlijk verminderd en wie wilt dat nu niet?!

Lanceringsprijs: €5,50 (50 ml)

Over Dermalex

In samenwerking met Laboratoires Galenco ontwikkelt Dermalex verzorgingsproducten voor de droge en gevoelige huid. Het team laat zich daarbij adviseren door dermatologen, apothekers en allergiespecialisten.

De ideale huid is geen droom meer
Het leven van de huid is een dynamisch evenwicht dat beïnvloed wordt door verschillende interne en externe factoren. Wij bij Dermalex denken dat de behandeling die je aan je huid geeft belangrijker is dan het huidtype. Dankzij ruime ervaring ontdekken wij steeds nieuwe drijfveren om effectief te werken. Een gezondere huid kan zich beter herstellen, zichzelf beschermen, vocht en voedingsstoffen beter vasthouden en blijvend veranderen.

Dermalex hanteert erg strenge formuleringsprincipes voor zijn producten en houdt er strikte criteria op na inzake de selectie van grondstoffen. Daarom bevelen heel wat dermatologen het merk aan bij patiënten met een gevoelige huid.