Tijd voor nog een pure me-moment!

Tijd voor nog een pure me-moment!

Je huid heeft het in de herfst en winter zwaar te verduren. Denk aan verwarming, regen, harde of ijskoude wind… Een heerlijke douche of een warm bad doet dan ook wonderen. Maar vergeet zeker niet je huid daarna goed te verzorgen! Met de nieuwe Dermalex Pure Moments Bodycream verwen je jezelf met een heerlijk fris en intrigerend aroma van fruit, sandelhout en jasmijn of kan je ook kiezen voor een warme noot van vanille, rozen en witte muskus. Deze romige crème geeft je huid een instant gevoel van pure zachtheid en herstelt de droge of gevoelige huid in no-time! Een waar pure me-moment!

Wat maakt deze crème zo uniek? 

  • Een hoog gehalte aan natuurlijke boters (Sheaboter en cacaoboter) die zorgen voor een betere elasticiteit van de huid en die de huid herstellen en beschermen tegen wind, kou en zon.  De boter smelt bij lichaamstemperatuur, brengt de droge huid tot rust en zorgt ervoor dat ze direct comfortabel aanvoelt. 
  • Rijk aan Teunisbloemolie: beschermt de huid tegen vochtverlies, maakt haar glad en werkt huidregenererend.  
  • Intelligente activa zorgen voor een versterking van de natuurlijke barrière 
  • Canolaolie: een natuurlijke olie, rijk aan vitamine E, phytosterolen en omega-6  vetzuren die zorgt voor een gezonde huid

 

Het resultaat? Een perfect gehydrateerde, ultrazachte huid, 24 uur lang!

De Bodycream is beschikbaar in twee fantastische geuren.  De frisse geur van de Dermalex Pure Moments en de warme geur van de Dermalex Pure Moments Limited Edition en is vanaf oktober te koop bij jouw apotheker voor de aanbevolen verkoopprijs van € 9,99

Over Dermalex

In samenwerking met Laboratoires Galenco ontwikkelt Dermalex verzorgingsproducten voor de droge en gevoelige huid. Het team laat zich daarbij adviseren door dermatologen, apothekers en allergiespecialisten.

De ideale huid is geen droom meer
Het leven van de huid is een dynamisch evenwicht dat beïnvloed wordt door verschillende interne en externe factoren. Wij bij Dermalex denken dat de behandeling die je aan je huid geeft belangrijker is dan het huidtype. Dankzij ruime ervaring ontdekken wij steeds nieuwe drijfveren om effectief te werken. Een gezondere huid kan zich beter herstellen, zichzelf beschermen, vocht en voedingsstoffen beter vasthouden en blijvend veranderen.

Dermalex hanteert erg strenge formuleringsprincipes voor zijn producten en houdt er strikte criteria op na inzake de selectie van grondstoffen. Daarom bevelen heel wat dermatologen het merk aan bij patiënten met een gevoelige huid.